Співачка зачаровує вбраннями від українських брендів.Про це йдеться на сайті 1+1.

Щоразу діва української сцени, тренер Голосу країни Тіна Кароль зачаровує стильними образами. В гардеробі співачки можна знайти наряди як світових, так і українських дизайнерів. Напередодні прем'єри фільму Інтонації Тіни Кароль ми підготували для вас добірку із 15 вбрань співачки від українських брендів.

Читайте також: Тіна Кароль і Соня Плакидюк влаштували відверту фотозйомку на килимі

Образи із фільму Інтонації Тіни Кароль

Відомо, що для зйомок фільму співачка обрала вбрання від таких українських дизайнерів, як Elena Reva, The Flow, Lake Studio, Elena Burba, Dafna May, Gasanova, Ruslan Baginskiy. 

Білизняний стиль від FROLOV 

Яскраво-рожеву сукню від українського бренду FROLOV Тіна Кароль одягла для церемонії M1 Music Awards-2016. 

Пишна сукня від GUDU 

Для виступу у фіналі Голосу. Діти-4 Тіна обрала розкішну сукню від відомого бренду Gudu. Корсет вбрання був всіяний мерехтливим камінням, а чорна пишна спідниця елегантно спадала. 

Ретро від Ulyana Sergeenko та чорний жакет від ELENAREVA

Для фотосесії, що стала основою книги Тіна Кароль. Одним кадром, співачка обирала вбрання як українських, так і світових брендів. Тіна позувала у сукні від Ulyana Sergeenko та чорному жакеті від ELENAREVA. 

Піжама від ELENA BURBA

Тіна Кароль обожнює піжамний стиль.Тіна вбралася у яскраву піжаму українського бренду ELENA BURBA і доповнила образ босоніжками Saint Laurent та окулярами Miu Miu.

Сарафан від Couture de Fleur

Couture de Fleur - молодий український бренд. У білому сарафані із яскраво-синіми квітами Тіна виглядає неперевершено. Співачка доповнила лук босоніжками Prada. 

Сукня із пластику від Dafna May

Сукні із пластику набувають все більшої популярності. Саме у такому вбранні від Dafna May Тіна з'явилась на сцені конкурсу Міс Україна-2017. Під низ співачка одягнула блискуче боді. 

Біле тріо від Lake Studio

Під час свого візиту у студію Сніданку з 1+1 Тіна Кароль змінила три білі луки від українського бренду Lake Studio. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter