В Одеській області наклала на себе руки 15-річна вагітна. За попередніми даними, вона не витримала знущань співмешканця.

Читайте також: На Волині дідуся знайшли підвішеним у петлі

Про це повідомив радник голови Одеської обласної державної адміністрації з питань захисту прав дітей, голова опікунської ради Білгород-Дністровського дитячого будинку Артем Поланський. На сторінці у Facebook він опублікував фото дівчини і назвав винних у тому, що сталося, передає "Обозреватель".

За словами Поланського, неповнолітня Габріела перебувала під опікою бабусі. На початку липня їх обох побив 29-річний чоловік. 26 серпня дівчину знайшли повішеною.

Читайте також: У Луцьку 17-річний юнак вистрибнув з вікна через нерозділене кохання

"У 2007 році опіку над Габріелою призначили бабусі. Але щось пішло не так. Кілька разів Габріела була у притулку, потім потрапила до нашого дитячого будинку, в результаті юридичної помилки – адже опіка з бабусі не була знята. Торік знову повернули бабусі. Півтора місяці тому побиту і вагітну Габріелу привезли знову до притулку. Її і бабусю побив 29-річний співмешканець. Лікарня і знову додому. Вчора Габріела повісилася...", – написав Поланський.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter