У деклараціях про доходи заступника керівника Волинської обласної прокуратури Олександра Бабенкова та його дружини Олени Бабенкової, яка працює оперуповноваженою Управління стратегічних розслідувань у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, вказують про набуття земельної ділянки.

Читайте також: Держгеокадастр на Волині незаконно заволодів земельною ділянкою лісового фонду

Декларації подані цього року. Зазначають, що Олена Бабенкова придбала 29 квітня 2020 року у селі Колодяжне Ковельського району земельну ділянку, площею 1501 квадратних метрів, за 4113 гривень, – пише Ковель медіа.

У власності Олександра Бабенкова – земельна ділянка (1000 кв. м) та незавершене будівництво житлового будинку (207,7 кв. м) у селі Вереси, що поблизу Житомира, та у спільній власності квартира (79,2 кв. м) у новобудові в Ковелі на вулиці Глібова, яку він отримав як службову, а згодом її приватизував, перебуваючи ще на посаді керівника Ковельської місцевої прокуратури.

Олена Бабенкова також задекларувала у своїй власності легковий автомобіль «Peugeot 3008» (2017) за 592 тис грн, її чоловік – легковик «Volkswagen Touareg» (2012) за 490 тис грн.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook