Бразильський футболіст вважає, що єдиний шанс Росії виграти чемпіонат світу з футболу - призначити його тренером.

Легіонер російського "Анжі" Роберто Карлос заявив, що в після завершення кар'єри готовий продовжити своє футбольне майбутнє в якості тренера, так як думає про спорт №1 у світі 24 години на добу. Причому, Карлос вже роздумує про своє тренерське майбутнє.

"Я працював з дуже багатьма відомими фахівцями - Капелло, дель Боске, Ходжсоном, Лушембургу, Хайнкесом, Хіддінком, Зіко ... Всі вони щось мені дали. Але більше за інших, мабуть, Капелло і дель Боске. Я, напевно, буду для футболістів таким же другом, яким був для нас дель Боске", - заявив Роберто Карлос "Советскому спорту".

Також бразильський футболіст пожартував, що єдиним шансом збірної Росії виграти чемпіонат світу з футболу - призначити його головним тренером збірної.

"Ваш шанс - запросити мене в якості тренера. А що? Знайомство з командою я вже почав. Хоча ми ще подивимося, на що вони здатні. Блату в команді я не визнаю, місце в складі потрібно заслужити грою і роботою на тренуваннях", - зазначив Карлос, перебуваючи в оточенні футболістів юнацької збірної Росії.

Нагадаємо, Роберто Карлос став гравцем російського "Анжі" 16 лютого цього року. Його контракт з клубом розрахований на 2,5 роки. Пізніше бразилець отримав капітанську пов'язку.

Ставлення в Росії до Карлоса неоднозначне - після другого туру чемпіонату через нього розгорівся скандал на расистському підгрунті, після того як у Санкт-Петербурзі один з уболівальників простягнув очищений банан у бік темношкірого бразильця Роберто Карлоса.

 

За матеріалами: tochka.net, Советский спорт.