Днями в місті Нововолинську проведено змагання з міні-футболу серед вихованців шкіл-інтернатів для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Футбольна родина». 

 

У змаганнях взяли участь шість команд зі шкіл-інтернатів та ліцеїв Волині. Команди грали у футбол за круговою системою. Перше місце виборола команда Володимир-Волинської школи-інтернату для дітей-сиріт, друге – обласний ліцей з посиленою фізичною підготовкою, третє – Люблинецька загальноосвітня школа-інтернат, четверте – Нововолинський обласний ліцей-інтернат, п’яте – Волинський обласний ліцей і шосте місце посіла команда Маяківського навчально- виробничого комплексу лінгвістичного ліцею.- повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.


Окрім призів за перші загальнокомандні місця учасників команди-переможниці нагороджено грамотами «За волю до перемоги», а також визначено «Кращого гравця» і «Кращого воротаря». 


Після проведення змагань заступник начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС підполковник міліції Микола Побережнюк вручив кожному учаснику пам’ятний вимпел із символікою турніру, привітав всіх із завершенням поєдинків і побажав переможцям гідно виступити на фіналі Всеукраїнських змагань «Футбольна родина», який буде проходити 14-16 червня в місті Полтава.