Нещодавно на території спортивно-оздоровчого комплексу „Адреналін” у Луцьку відбувся Чемпіонат з міні-футболу Західного територіального командування Внутрішніх військ МВС України.

 

У чемпіонаті взяли участь футбольні команди з числа військовослужбовців військових частин з міста Львова, Хмельницького, Золочева, Нетішина, Кузнецовська, Івано-Франківська та Луцька. Про це повідомляє УМВС України у Волинській області.

 

В ході боротьби відразу показали непогані результати представники футбольних команд зі Львова та Івано-Франківська. Після закінчення чемпіонату турнірна таблиця виглядала таким чином: перше місце посіла команда військовослужбовців зі Львова, друге місце зайняла команда з Івано-Франківська і третє місце посіла команда наших земляків – військової частини № 1141 з міста Луцька. Усім, хто зайняв призові місця, були врученні відповідні медалі та кубки.

 

На переможців тепер чекає участь у Всеукраїнському чемпіонаті з міні-футболу внутрішніх Військ МВС України, який відбудеться в кінці червня у місті Дніпропетровську.