У понеділок, 6 червня, збірна України з футболу провела другий матч під керівництвом Олега Блохіна у рамках підготовки до Євро-2012. Суперником жовто-синьої команди була збірна Франції.

Блохін істотно змінив стартовий склад у порівнянні з матчем чотириденної давності проти Узбекистану. Однак на грі в атаці це істотно не позначилося: за весь перший тайм українці завдали один більш-менш небезпечний удар у бік воріт Манданда. Втім, і гості не поспішали йти вперед. Лише на 45-й хвилині форвард Гамейро мав шанс відкрити рахунок, але чудово зіграв Андрій Пятов.

У другому таймі гра помітно повеселішала. Спочатку Тимощук застав зненацька Манданда гарматним ударом з дальньої дистанції. А через п'ять хвилин Гамейро не менш ефектно зрівняв рахунок, відправивши м'яч у дев'ятку воріт П'ятова.

Після цього знову настало затишшя, спричинене серією замін у складах обох команд. Однак якщо Селезньов, Мілевський, Худоб'як розчинилися на полі, то Бензема, Рібері, Малуда і Мартен принесли Лорану Блану результат.

В останні п'ять хвилин півзахисник "Сошо" Марвен Мартен завдав нищівного удару дружині Блохіна. Спочатку він вивів свою команду вперед, потім віддав гольовий пас на Кабуля, і, нарешті, поставив фінальну крапку, забивши четвертий м'яч після пасу Бензема.

Таким чином, збірна Україна в черговий раз програла товариський матч топ-збірній. Кращим результатом поки залишаються нічиї з Нідерландами і Францією, а також перемога над Англією в 2009 році в рамках відбору на чемпіонат світу в ПАР, пише СПОРТ bigmir) net. 

Товариський матч

Україна - Франція - 1:4 (0:0, 1:4)

Голи: 1:0 - Тимощук (53), 1:1 - Гамейро (58), 1:2 - Мартен (87), 1:3 - Кабуль (89), 1:4 - Мартен (90).

УКРАЇНА: П'ятов, Іщенко, Кучер (Хачеріді, 33), В. Шевчук, Кобін, Ротань, Тимощук, Назаренко (Кожанов, 62), Гусєв (Худоб'як, 74), Девіч (Селезньов, 68), Воронін (Мілевський, 60) .

ФРАНЦІЯ: Манданда, Ревейєр, Кабуль, Сако (Абідаль, 76), Евра, Мвіла, Матюіді (Діабі, 76), Кабай (Мартен, 76), Гамейро (Бензема, 64), Ремі (Рібері, 64), Менез (Малуда , 65).