Після вильоту з фінальної стадії чемпіонату Європи серед молоді тренер збірної України Павло Яковенко визнав перевагу іспанців, які розгромили його команду.

"Усі команди щось намагалися протиставити іспанцям. Можна дисципліновано зіграти в обороні, але потрібно брати до уваги виконавську майстерність іспанських футболістів.

Не всім вдається з ним впоратися, і нам сьогодні теж не вдалося. Не завжди все залежить від стану гравців. Є ще команда суперника, яка може зіграти краще, ніж моя команда", - зазначив Павло Олександрович.

Наставник української "молодіжки" подякував хлопцям за гру і зазначив, що у нього немає претензій до футболістів, взявши провину за поразку на себе.

"У мене немає претензій до віддачі гравців. Особливо на тлі збірної Іспанії. Плюс видалення. Рахунок не зовсім нас задовольняє. Якщо десь і були помилки допущені, то тільки мною. Футболісти повністю віддавалися грі. Мені не соромно за них, вони молодці", - заявив тренер молодіжної збірної України.

Нагадаємо, в неділю молодіжна збірна Україна програла Іспанії 0:3 і безславно покинула чемпіонат Європи з одним здобутим очок у трьох матчах.

За матеріалами: Uefa.com