36-річний захисник луцької "Волині" Владислав Ващук прийняв рішення не продовжувати контракт з командою Віталія Кварцяного.

Кар'єру гравця досвідчений футболіст закінчувати не збирається, тому новий сезон Ващук планує почати в новій команді.

"Ми поговорили з Віталієм Кварцяним і зупинилися на тому, що контракт з "Волинню", який закінчився 31 травня, я продовжувати не буду, - сказав Ващук. Правда, луцький клуб ще не виплатив борг із зарплати за минулий чемпіонат, тому ми від імені команди написали лист у футбольні органи з проханням розрахуватися з гравцями. Клуб обіцяв розрахуватися найближчим часом".

Після відпустки Ващук форму підтримує самостійно.

"У Греції на відпочинку теж підтримував форму. З деякими колишніми динамівцями там навіть провели міні-турнір. Зараз думаю, що попрошу "Динамо" дозволити мені підтримувати форму в молодіжній команді клубу. Але кар'єру закінчувати не збираюся. Буду тренуватися і шукати нову команду" - сказав Ващук.

Нагадаємо, Владислав Ващук підписав річний контракт з луцьким клубом в липні 2010 року і виступав в команді під № 14. За свою кар'єру крім "Волині" футболіст встиг пограти за київське "Динамо", московський "Спартак", одеський "Чорноморець", "Львів".