Австралійська футбольна команда Old Hill Wanderers в одному з поєдинків національної першості залишилася удесятьох після того, як її гравець був вилучений з поля за відмову зняти пірсинг з пеніса.

В одному з епізодів футболіст Аарон Екклстон отримав удар м'ячем в пах, після чого йому стали надавати медичну допомогу за межами поля.

У цей момент головному арбітрові зустрічі стало відомо, що у футболіста на інтимному місці є пірсинг. Він попросив Екклстона відправитися в роздягальню і зняти його.

Після того, як гравець повернувся на поле, суддя попросив його продемонструвати доказ, що пірсинг знято. Екклстоун відмовився виконувати прохання судді, за що отримав другу жовту картку. Перша була пред'явлена ​​футболістові за те, що без дозволу арбітра той залишив поле після удару м'ячем у пах.

Вилучення гравця не завадило Old Hill Wanderers в підсумку відсвяткувати перемогу над Swinburne Reserves з рахунком 3:0. Після гри клуб Old Hill Wanderers випустив заяву з приводу інциденту з вилученням, в якому висловив задоволення "розумною поведінкою" свого футболіста, а також визнав правомірним рішення судді вилучити Екклстона.

Днями кумедний епізод стався в Англії, де футбольний клуб "Лідс" заборонив 63-річній прабабусі відвідувати поєдинки протягом року.

 

За матеріалами: tochka.net.