Днями на спортивному майданчику ФСТ „Динамо” в місті Луцьку відбулися змагання правоохоронців Волинської області з волейболу.

 

 „Такі змагання проводяться щорічно. Попередньо в районах проходять місцеві змагання, після чого переможці приїздять до обласного центру, аби здобути першість в області”, - розповів начальник відділу професійної підготовки УМВС області підполковник міліції Олег Охмак. Про це повідомляє УМВС України у Волинській області. Про це повідомляє УМВС України у Волинській області.

 

Він також зазначив, що фізична підготовка команд у цьому році є значно кращою порівняно з минулими, і він цілком задоволений таким рівнем змагань, оскільки правоохоронці, можна сказати, дійсно грали на професійному рівні.

 

За підсумками змагань перше місце здобула команда Володимир-Волинського міського відділу УМВС, друге місце – Луцького міського відділу і третє місце – команда Ковельського міського відділу.

 

Спонсором проведення змагань виступила Волинська обласна профспілкова організація атестованих працівників ОВС України, яка надала переможцям цінні подарунки.