Вночі 19 лютого в Кривоозерському районі на Миколаївщині сталася масштабна ДТП. Пасажирський автобус зіткнувся з вантажним автомобілем.

Читайте також: Вижив тільки один: бус з українцями розбився у страшній аварії в Росії, 8 загиблих

У автобусі було 39 пасажирів та 2 водії. 17 людей отримали поранення і потрапили у лікарню. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Миколаєва.

"Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували постраждалого водія автобуса та передали його бригаді швидкої допомоги. Його та ще 16 пасажирів із різними ступенями травм, забоїв направлено до Кривоозерської та Любашівської лікарень. Один постраждалий чоловік перебуває у тяжкому стані в реанімації", – сказано в повідомлені.

Крім того, Telegram-канал XYDESSA повідомляє, що серед пасажирів автобуса перебувала 15-річна одеська спортсменка, яка їхала до Києва тренуватися. Вона сильно постраждала, отримавши, переломи ребер, струс мозку і, за непідтвердженою інформацією, перелом хребта.

Читайте також: Померли на місці: бус з українцями потрапив у страшну аварію в Угорщині, є загиблі та багато постраждалих (фото)

Варто зазначити, що 8 людей після обстеження у лікарні покинули заклад.

 

 

Відео наслідків зіткнення, в результаті якого у автобуса повністю зім'ята кабіна, опублікував на своїй Facebook-сторінці пасажир автобуса Андрій Мурашкін, який не постраждав.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook