Після двох поспіль безгольових нічиїх з «Миколаєвом» удома та «Агробізнесом» на виїзді, підпопічні Василя Сачка виходили на домашній поєдинок проти аутсайдера чемпіонату, херсонського «Кристалу» з однією метою – перемогти та здобути 3 очки.

І уже з перших хвилин лучани цілковито заволоділи перевагою та взяли м’яча під власний контроль, пише ІА Волинські Новини.

Читайте також: Президент футбольного клубу увірвався в прямий ефір і брудно обматюкав суддів (відео 18+)

Перший момент господарі мали уже на 3 хвилині, коли після розіграшу кутового Приндетта пробивав по воротах, але удар вийшов слабким і точно у руки голкіперу. Ще за 15 хвилин по воротах гостей після пасу від Климця пробивав Хагназарі, але і з його ударом голкіпер «Кристалу» впорався. «Волинь» продовжувала контролювати хід поєдинку, проте до небезпечних моментів справа ніяк не доходила аж до 31 хвилини: після навісу зі штрафного Приндетта поборовся з голкіпером та направив м’яч в сторону воріт, де Оринчак, випередивши захисників гостей, головою підправив кулястого у ворота: 1–0.

До кінця тайму можна виокремити лише попередження для гравця гостей за фол у центрі поля. З тим команди і відправилися до роздягалень.

Другий тайм знову таки розпочався з атак «Волині». Шанс знову відзначитися був у Оринчака, але його удар, після пасу Хагназарі, воротар відбив. Атака «другим темпом» призвела до ще одного удару по воротах гостей, але забракло точності пострілу Приймака. Все ж, лучанам вдалося досягти свого та подвоїти перевагу всередині другого тайму: Протасова не за правилами збили у штрафній і арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Хагназарі: 2–0.

Потому наставники обох команд провели серію замін: у лучан на полі з’явилися ВойтіховськийЛяшенкоШарпар та 17-річний дебютант Теслюк. На хід гри заміни особливо не повпливали, у «Волині» можна згадати лише вихід 2 в 2, але Климець слабо віддав на Оринчака і захисник гостей зумів перехватити м’яча. У підсумку, волиняни без проблем довели поєдинок до логічного завершення, залишившись на 5 місці турнірної таблиці. Наступний поєдинок підопічні Сачка проведуть у Харкові проти «Металіста 1925», який наразі йде 3 у турнірній таблиці.

Богдан ПРИСТУПА

Фото: Олександр Зелінський

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook