Вже традиційно  громадська організація «Місто мого серця»  в день Святого Миколая відвідують дитяче відділення Рівненського обласного тубдиспансеру. Активісти подарували солодкі подарунки і масу логічних і розвиваючих ігор. Співорганізатором  свята стала Рівненська обласна організація ВО «Свобода».

 «Діти вже давно чекали і готувалися до зустрічі з нами. Дуже мала кількість організацій займається опікою цих дітей, але ж їм так само як і кожному, потрібна увага. І ми намагаємось таким дітям дати доброту і ласку», - зазначила керівник відділу благодійності  Олена Поліщук.

«Хвороба відбирає у дітей дуже багато сил та енергії, вони ізольовані від суспільства. Велику роль в цій ізоляції відіграють стереотипи, боязнь людей  хвороби.  Тому для таких дітей дуже важлива увага, турбота, а для активістів найкращим є посмішки і вдячність в очах малечі» , - доповнила голова правління ГО «Місто мого серця» і свободівка Ольга Шустік.

«Також дуже хочеться подякувати рівненським підприємцям і простим людям, які вирішили не стояти в стороні, а допомогти діткам і передали їм, за нашою допомогою, подарунки і частинку свого серця. Ми і надалі будемо надіятись на тісну співпрацю», - зауважив співорганізатор і голова молодіжної громадської організації «Студентська Свобода» Олександр Гомон.