Близько 21 години вечора, 27 грудня на перехресті вулиць Макарова та Вербової сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали представник ЗМІ – 38-річний редактор газети «Рівне-ракурс», прес-секретар Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина» Володимир Попик та його 30-річна дружина Олена, яка перебувала на восьмому місяці вагітності та отримала травми, несумісні з життям.

29-річний Олег, житель Київської області, керуючи автомобілем марки «Тойота-Камрі», на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на двох пішоходів, які в той момент переходили проїзну частину. В результаті ДТП Володимир Попик з діагнозом політравма госпіталізований до реанімаційного відділення Рівненської ЦМЛ.

Водій тілесних ушкоджень не отримав. Автомобиль доставлено на майданчик тимчасового утримання Рівненського МВ УМВС.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Усі подробиці дорожньо-транспортної пригоди наразі з’ясовуються.

Загалом за минулу добу у Рівному сталось п’ять дорожньо-транспортних пригод, у яких двоє людей загинуло.

СЗГ УМВС України в Рівненській області