У ході 22 сесії Луцької міської ради депутат від фракції ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко озвучив запит, у якому він попросив міського голову та відповідні служби у рамках реконструкції проспекту Волі, передбачити місце і облаштувати стоянку для автомобілів поблизу гімназії №4 імені Модеста Левицького. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

«Зранку і в обідню пору там не проїхати. Складається враження, що біля цієї «козирної» гімназії, де всі знають які діти там вчаться – влаштовують виставку не вітчизняних марок авто», - заявив Сергій Григоренко.

В свою чергу міський голова Микола Романюк побажав переоформити запит представника фракції ВО «Батьківщина» у депутатське запитання і одразу дати на нього відповідь.

Зокрема, Микола Романюк вдруге наголосив на тому, що цьогоріч не буде проводитися реконструкція проспекту Волі у тому масштабі, в якому планувалось на початку року. Основною причиною є те, що наразі з’явились більш нагальні потреби з ремонту вулиць, які винесено на першочерговий порядок вирішення. Таким чином, значна частина фінансування, передбачена на реконструкцію проспекту Волі буде скерована на ремонт інших вулиць.

«Ми цього року будемо робити лише тротуар від педагогічного коледжу до Київського майдану… реконструкція проспекту передбачає розширення на 15 метрів, тож думаю там буде більше місця для парковки авто», - відповів Микола Романюк.