16 квітня о 12 годині в Луцьку відбудеться презентація проекту "Мистецька вулиця", який покликаний популяризувати вуличне мистецтво та активізувати участь громади міста в культурному житті. Про це повідомила начальник управління культури Луцької міськради Тетяна Гнатів, інформує "Під прицілом".

"Управління культури Луцької міської ради запрошує музик, співаків, поетів, художників, акторів, фотографів, танцюристів, майстрів народної творчості та усіх, хто прагне творчої самореалізації, інтелектуального спілкування та активного відпочинку, на мистецьку вулицю – вулицю Лесі Українки", - зазначила Тетяна Гнатів.

Начальник управління культури розповіла, що метою заходу є популяризація вуличного мистецтва, надання можливості усім творчим людям проявити свої таланти. Також вона підкреслила, що участь в "Мистецькій вулиці" є безкоштовна.

"До нас вже телефонували митці з Рівного і цікавилися проектом", - додала Тетяна Гнатів.

В проект входять: презентація виробів майстрів народної творчості, галереї "просто неба", літературні презентації, виступи вуличних музик, театрів, співаків, жонглерів.  

Метою "Мистецької вулиці" є популяризація вуличного мистецтва, реалізація творчих здібностей, залучення громади до культурно-мистецького життя.

"Мистецька вулиця" у Луцьку працюватиме у квітні - жовтні по вихідних і святкових днях. Для участі в проекті бажаючим потрібно подати заявку в управління культури Луцької міськради.