Голова Волинської ОДА Борис Клімчук на брифінгу 18 квітня 2012 року втомленим голосом розповів про те, що інфляція у першому кварталі в Україні становить лише 0,8%. Про це повідомляє "Під прицілом".

Після місячної перерви Борис Клімчук знову з'явився на публіці. І зразу почав розповідати про турботу Кабміну Азарова та Верховної Ради про народ.

Також Борис Клімчук критично висловився про опозиційних депутатів, які не голосували за прийняття бюджету, але тепер вимагають змін до нього.

"Та плюньте ви на той бюджет", - звернувся Клімчук до опозиційних депутатів Волинської облради.

Потім голова ОДА почав розповідати старі казки про унікально низьку інфляцію та надзвичайно ефективну роботу уряду Азарова-Тігіпка.

"Наш результат за три місяці - 100,8%, - повідомив Клімчук про інфляційні показники. - Уряд впевнено працює і не прийняв за два роки своєї роботи жодного авантюрного рішення".

Потім очільник Волинської ОДА навів кілька цифр по зміні до бюджету-2012. І наголосив, що у політиці Партії регіонів він бачить відновлення елементарного порядку. "Ми працюємо по плану, з цифрою, без емоцій", - сказав Клімчук.