Люди характерної спортивної зовнішності, які працюють на депутата Волинської обласної ради з Партії регіонів бізнесмена Степана Івахіва, вже пасуть своїх політичних опонентів. Про це у депутатському запиті на одинадцятій сесії Волинської облради 24 квітня повідомив депутат Ігор Гузь, інформує "Під прицілом".

Зокрема Ігор Гузь у своєму депутатському запиті озвучив інформацію про те, що під час вихідних він разом з депутатом Верховної Ради України Лесею Оробець проводив зустрічі з громадянами у Шацьку, Ратному, Старій Вижві.

"Нас постійно супроводжували невідомі люди із противною зовнішністю. Ці люди відмовлялися представитися, поводили себе достатньо нагло і спілкувалися російською мовою. Я подумав, що це - місцеві люди. Але, як мені потім вдалося дізнатися, ці люди з команди депутата-регіонала Степана Івахіва. Вони знімали на камеру не тільки мене і Лесю Оробець, а й усіх, хто прийшов на зустріч. Я прошу розібратися хто це і чия це машина", - зазначив Ігор Гузь.

Проте депутати з регіональної більшості у Волинській облраді не захотіли підримати цей запит і свідомо завалили його. У підсумку депутатський запит підтримано не було.