Голова Волинської ОДА Борис Клімчук повідомив волинянам цікаву новину про те, що показник інфляції у цьому році становить нуль. Про це він заявив на засіданні колегії облдержадміністрації, повідомляє "Під прицілом". 

Заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв намагався намалювати красиву картину соціально-економічного розвитку і наголошував тільки на позитивних цифрах.  

«В цілому вдалося зберегти позитивну динаміку, хоча були труднощі. Зросла державна підтримка у вигляді субвенцій, кредитуванні молодіжного житла, є непогані тенденції у машинобудуванні», - переконував у «покращенні життя» Стоєв.

Проте, коли мова дйшла до мінусової динаміки, його перебив Борис Клімчук. «Показник харчової промисловості за перший квартал мав бути ліпший, м’яко кажучи. Я надам відповідне доручення службам», - діловито сказав голова ОДА.

Однак Борис Клімчук не зміг встояти від спокуси розповісти про видатну цифру інфляції в області. Представник волинської влади повідомив, що у першому кварталі цього року інфляції на Волині взагалі не існує.

З такими темпами волинська влада досить швидко може дійти до офіційного проголошення остаточної перемоги над інфляцією в області.