Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович не очікував, що сесія затягнеться на два пленарних засідання. Про це він повідомив під час прес-конференції по результатах роботи 11 сесії обласної ради, -  інформує інтернет-видання «Під прицілом».

«Ми відзначили, що депутати ретельніше розглядають питання, які виносяться на розгляд сесії. Але окремі депутати користуються можливістю виступу і штучно провокують дискусії, аби показати виборцям продуктивність своєї роботи», - наголосив Володимир Войтович розпочинаючи зустріч з журналістами.

За його словами, під час останньої сесії спостерігалась тенденція до зменшення кількості депутатських запитів.

«Депутатських запитів почало надходити менше, але збільшилась кількість запитань. Однак хочу зауважити, що вони не завжди є коректними», -  зауважив голова Волинської обласної ради.

Щодо роботи самих депутатів, то на цей раз Володимир Войтович повідомив, що після нещодавнього внесення змін до регламенту (в частині про те, що віднині відповідальність за картку несе особисто сам депутат) почастішали випадки, мовляв, депутати забули картки дома. Також була присутня у сесійній залі критика стосовно того, що депутати під час голосування тиснуть кнопки за когось.

«Це вже смішно… Депутати повинні розуміти що доля їхнього голосу лише в їхніх руках», - резюмував Володимир Войтович.