Сьогодні на 24-їй позачерговій сесії Луцької міської ради депутат від Партії регіонів Іван Смоленг обізвав колегу Павла Данильчука, депутата від Фронту змін, «малолєткою», - інформує «Під прицілом».

Прикрий інцидент стався у залі якраз під час обговорення депутатами питання про звернення Луцької міської ради з приводу небезпеки життю Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Депутат Іван Смоленг саме говорив, що вважає, ніби життю Юлії Тимошенко насправді нічого не загрожує. І раптом посеред його промови прозвучало: «Не перебивай, малолєтка». Як виявилось, це стосувалось депутата Павла Данильчука, котрий, мовляв, заважав депутату висловлювати свою думку.

На зауваження депутата Василя Гриба (партія ВО «Батьківщина» ) про те, що так негоже звертатись до своїх колег, Іван Смоленг відповів: «Як сказав, так сказав. Я не хочу, щоб в мене за спиною сидів суфлер».

До слова, депутат Павло Данильчук народився 1985 року, а Іван Смоленг – 1960 року. Рзниця у віці таки суттєва, і вона б мала додати останньому елементарної життєвої мудрості, однак, схоже, з цим у депутата Смоленга, як то кажуть, «не склалось».