Голова Горохівської РДА Жанна Савчук зірвала засідання президії Горохівської районної ради під час розгляду питання про внесення у порядок денний наступної сесії райради звернення щодо недопустимості запровадження в Україні другої державної мови та наступу на українську мову як конституційно закріплену єдину державну. Про це «Під прицілом» стало відомо з власних джерел.

Коли під час засідання президії Горохівської райради була оголошена пропозиція включити у порядок денний звернення щодо недопустимості прийняття у другому читанні закону Ківалова - Колєсніченка, голова РДА Жанн Савчук звинуватила доповідаючого у затягуванні часу і покинула зал засідань зі своїми політичними васалами.

Після цього президія втратила кворум і виявилась неспроможною затвердити порядок денний сесії. Наступне засідання президії заплановане на 13 червня.

Нагадаємо, що раніше Жанна Савчук відзначилася своїми вказівками оформити масову підписку на газету Партії регіонів Волинської області, а також спробами загнати усіх вчителів у Партію регіонів.

Цікаво, що раніше Жанна Савчук працювала звичайним вчителем початкових класів ЗОШ I-II ступеня села Квасів Горохівського району. Однак, після карколомного кар'єрного стрибка, тепер вона віддано служить Партії регіонів та підтримує політику режиму Януковича.