Затримано чоловіка, який 19 червня здійснив два неправдиві дзвінки щодо закладення вибухівки в місті Луцьку в адміністративній будівлі Волинської облдержадміністрації та в приміщені залізничного вокзалу. Про це розповів Начальник управління МВС України у Волинській області Богдан Щур.

Зловмисника впіймано в Одеській області. Сам він є мешканцем міста Херсона 1978 року народження. Свої протизаконні дії чоловік аргументував хуліганськими поривами. Дзвінки чоловік здійснив з телефонів-автоматів Луцької автостанції та залізничного вокзалу, після чого втік в Одесу.

Чоловіка затримано і вже доставлено в Луцьке СІЗО, - повідомляє Богдан Щур. Наразі проводиться експертиза голосу на ідентифікацію, після цього буде проведено додаткову експертизу психолога.

Наразі проводяться слідчі дії за статтею 115 Кримінального кодексу України. По обох порушених кримінальних справах розслідування завершується. «Жартівнику» світить до 8 років ув’язнення відповідно до чинного законодавства. Раніше чоловік до кримінальної відповідальності не притягався, - розповідає правоохоронець.