Вчора, 30 червня, луцька «Волинь» помірялась силами з словенським клубом НК «Домжале» у першому контрольному матчі на другому навчально-тренувальному зборі поточного міжсезоння. Поєдинок відбувався на стадіоні «Спортни Парк», що в містечку Домжале, повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

До перерви гра проходила не надто активно, а вже у другому таймі на 71-й хвилині під час однієї з атак лучан Лопес здійснив удар з 22-х метрів низом і м’яч влетів точно у дальній кут воріт.

В останні хвилини гри словенці пішли на штурм і зуміли відіграти один м’яч. На 88-й хвилині обрізка захисника лучан завершилась виходом нападника «Домжале» сам на сам з Літовченком і голом у ворота «Волині». А за кілька хвилин той же Літовченко врятував свою команду після дальнього удару метрів з 30-ти. Втім, на більше словенців не вистачило і гра завершилася перемогою «Волині» – 2:1.

«Волинь»: Старцев (Літовченко, 46), Годований (Леандро, 46), Приндета (Ілієв, 46), Масло (Шиков, 46), Шандрук (Насонов, 46), Стевич (Ізворану, 46), Скоба (Пилипчук, 46), Бабир (Бікфальві, 46), Герасимюк (Лопес, 46), Шумахер (Савич, 46), Педро (Суботіч, 46)

Гол: Лопес (71), Савич (82)