Сьогодні на нараді з питань проведення перевірок функціонування платних парковок заступник Луцького міського голови Василь Байцим повідомив, що прокуратура міста постановила притягнути до дисциплінарної відповідальності директора КП «АвтоПаркСервіс» Олександра Кралюка, - інформує «Під прицілом».

Як повідомив Василь Байцим, прокуратурою міста Луцька було проведено перевірку стану дотримання вимог облаштування платних парковок підприємством «АвтоПаркСервіс» на вул.. Єршова і виявила ряд порушень. Серед основних порушень – створення перешкоди руху громадському транспорту, знижується доступ до об’єктів з високим ступенем ризику, що перешкоджає дотриманню протипожежних вимог, на території авто ринку несправна пожежна водойма, місця для паркуваня надто переповнені та ін. Крім того у поданні прокурора йдеться про необхідність перенесення авторинку, котрий розміщений на даній території. За допущені правопорушення було прийнято рішення притягнути Олександра Кралюка до дисциплінарної відповідальності. На виправлення ситуації прокуратура міста дала місяць.

Олександр Кралюк зауважив, що притягнення його до відповідальності є не зовсім правильним, адже його підприємство не обслуговує автобазар, а лише прилеглий майданчик біля авто базару, тому в даній частині він вбачає недопрацюванння прокуратури.

Крім того Олександр Кралюк зауважив, що вже зараз є певні напрацювання щодо перенесення авто ринку і ймовірніше за все він буде біля ринку поблизу заводу «Кромберг енд Шуберт».
На виправлення ситуації прокуратура міста дала місяць.