Гострий лімфобластний лейкоз прозвучав для родини Козловського Романа як грім серед ясного неба. У жовтні у 28-річного чоловіка раптово піднялась температура і була нудота. В лікарні симптоми сприйняли за отруєння і лише ретельні аналізи показали справжню причину таких симптомів.

Читайте також: У Луцьку попрощалися із загиблим бійцем АТО (відео)

Про це ІА Волинські новини розповіла дружина Романа.

Чоловікові 29 січня виповнилося 29 років, проживає у селі Жиричі Ратнівського району Волинської області.

"Захворів в жовтні 2018 року, раптово піднялась висока температура 40.1, нудота, погане самопочуття, потрапив в Ратнівську лікарню, лікували як отруєння. Після здачі всіх аналізів скерували в Луцьк, де поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз.

Після Луцька поїхав в Мінськ, де діагноз підтвердився, зараз знаходиться на лікуванні в Мінську, вже пройшов перший курс хіміотерапії. На сьогоднішній день проходить другий курс, постійно перебуває в лікарні. Лікарі кажуть, що після проходження курсів хіміотерапії, а їх має бути вісім, потрібна буде трансплантація кісткового мозку. Вартість трансплантації 120 000 доларів", – розповідає дружина Романа Ольга.

Усі заощадження сім’я вже вичерпала, адже один курс хімії коштує 7000 доларів, крім того здача аналізів близько 2000 доларів.

Читайте також: Не чує на одне вухо та проводить другий курс хімії: маленькій лучанці потрібні кошти на лікування страшної хвороби

"Це величезні гроші для нашої сім’ї, ми живемо в селі, в нас синочок 4 роки і через місяць мені народжувати вдруге. Тому змушені звертатись за допомогою до небайдужих людей, щоб допомогли врятувати нашого коханого чоловіка і люблячого татка, синочок за ним дуже скучає і завжди питає,коли тато приїде додому", − просить дружина Романа.

Рахунок Приватбанку: 4149 4978 6842 0987 Козловська Ольга

5168 7573 8134 3500 Козловський Роман

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter