З нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів члени ВОГО «Інваволинь» отримали подарунки від благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

За словами голови ВОГО «Інваволинь» Валерія Бакаєвича, організація інвалідів  була створена в 2008 році. Її членами стали виключно інваліди-«візочники». Зараз в організації налічується 45 неповносправних.

Раз у рік, 3 грудня, інваліди збираються разом, грають в настільний теніс та відзначають Міжнародний день інвалідів. Бакаєвич нарікає, що сьогодні інвалідам живеться нелегко. Він розповів, що пенсія у нього 1017 гривень.  Хоча, з його слів,  цих грошей йому вистачає і на новий одяг і на продукти, проте хотілося б отримувати  значно більше.

З нагоди Дня інваліда представники благодійного  фонду «Новий Луцьк» вручили інвалідам продуктові набори.  Своєю чергою, «візочники» подякували  їм за подарунки і турботу.

Валерій Бакаєвич відзначив, що йому було дуже приємно отримати такий подарунок. Адже, це велика підтримка та допомога до Нового року та зимових свят.