На засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів  виникла перепалка між депутатами Олександром Пизою головою Волинської обласної організації «Фронту змін», з одного доку, і представниками Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Григорієм Пустовітом і Сергієм Григоренком, з іншого. Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Суперечка сталася під час розгляду питання «Про дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта», основою для якого послужила доповідна записка депутата Луцької міськради Антона Сосновського про недоліки роботи секретаря.

Саме до цього документа у секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта виникло найбільше претензій, які він висловив Антону Сосновському. Щодо останнього, то він не захотів коментувати тези викладені у доповідній записці і звинувачення бютівця.

З чотирьох присутніх на засіданні членів комісії за винесення цього питання для обговорення на сесії міської ради проголосували Антон Сосновський і Олександр Пиза. Голова комісії Олег Чернецький утримався, а депутат Сергій Григоренко був проти.

Після голосування Олександр Пиза пояснив своє рішення тим, що це питання є своєрідним лакмусовим папірцем у роботі ради.

«Завдяки цьому стане зрозумілим хто є хто з депутатів міськради», - сказав лідер волинського «Фронту змін».

Таке пояснення обурило представників «Батьківщини». Зокрема депутат Сергій Григоренко вислови припущення, що про такий факт ганебного голосування варто повідомити нинішнього лідера Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Арсенія Яценюка, який має прийняти відповідне кадрове рішення.

«Таким голосуванням ви показали, що є провокатором, який підіграє владі», - завершив свою перепалку з Олександром Пизою бютівець Сергій Григоренко.