У Луцьку поблизу ресторану «Корона Вітовта» згорів автомобіль відомого скандалами в місті бізнесмена Сергія Були. Про це повідомляє ТСН.

Чоловік напередодні відпочивав у престижному ресторані «Корона Вітовта», тож авто Сергій Була лишив поруч на стоянці. Близького 21.00 чоловіку повідомили, що його Toyota Camry палає. На місце події одразу прибула оперативна група міліції, однак ніяких версій вони не озвучили. Наразі встановлюються збитки. Ходять чутки, що авто все-таки спалили зумисне.

Сергій Була – відомий у Луцьку бізнесмен, друг та компаньйон депутата Луцької міської ради Андрія Козюри. Однак відомим він став не через масштаби свого бізнесу а завдяки скандалам, у яких раз-по-раз світилось прізвище Сергія Були. Найбільш гучною справою, у якій виринуло прізвище Були стала реконструкція старого дитячого кафе «Буратіно». Він разом з Андрієм Козюрою та сином нинішнього мера Володимиром Романюком викупивши розвалини, почали зводити у центрі міста споруду вдесятеро більшу, аніж передбачалось планом реконструкції. Щоправда місцеві мешканці та громадські активісти вбачили в цьому багато порушень і вимагали, аби правоохоронні органи зупинили будівництво, яке є незаконним. В той же час тріо "куркулів" Була-Козюра-Романюк скориставшись зв'язками в органах місцевої влади та правоохоронних органах зам'яли справу і у фіналі спритники збудували величезний торговий центр. 

Варто зауважити, що прізвище Сергія Були також фігурувало у справі про шахрайство. Щодо останнього, то подейкують, що жінка яку спритники обвели круг пальця втратила шестизначну суму.

З огляду на це стає зрозумілим, що молодик входить до групи спритників, які ведуть свій бізнес не особливо чесно. Тому лишається лише здогадуватись чи є у Сергія Були вороги.