У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка  відбулась обласна нарада з питань підсумків роботи виконавчих комітетів сільських та селищних рад у 2012 році та завдань щодо розвитку сільських територій на 2013 рік, - інформує інтернет-видання «Під прицілом». 

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук повідомив, що «сьогодні в нас не чергова «радіоняня», чи «теленяня», це навіть не чергова нарада, а швидше монолог Бориса Клімчука  і Володимира  Войтовича про підсумки проведеної роботи за минулий рік та визначення приорітетних напрямків роботи на майбутнє». Зі слів губернатора, така нарада проводиться на Волині уже втретє.

Борис Клімчук наголосив,  завдяки злагодженій роботі усіх гілок влади, управлінь та відомств області минулий рік виявися досить успішним.

Голова Волинської ОДА зауважив і той факт, що в минулому році «до Києва дійшло» всього 37 звернень, які  стосувалися земельних питань,  бо в минулі роки їх було тисячі.

«Ви навчилися більшість проблем вирішувати на місці», - звернувся Клімчук до присутніх в залі керівників рад.

Про успішність та продуктивність співпраці обласних та районних владців, зі слів Клімчука, свідчить, те, що за минулий рік було проведено 3 обласні і 17 селекторних нарад.

«Може я десь когось понапрягав, з надривом в голосі! Не обіжайтеся. Я це робив задля налагодження нашої роботи», - вибачився перед присутніми Клімчук.

Борис Клімчук не став зачитувати напрацювання Волині за рік.

«В мене ще тут 12 листків тексту залишилося. Але я не буду його читати. Ще раз зачитати скільки садочків, шкіл ми відкрили? Нащо, ви і так все знаєте. Я не хочу і не буду вас вчити. Не треба говорити, а треба робити конкретні справи», - резюмував Клімчук.

Потому голова Волинської ОДА відзначив кращих голів сільський, селищних та районних рад. Він вручив подяки, грошову нагороду та путівки на санаторно–курортне лікування.