У Луцьку на катку «Снігова королева», за сприяння Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР» відбувся фінал чемпіонату Волині з хокею, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

У змаганні взяли участь чотири команди «Луцьк», «Луцьк-Волинь», «Любарт», «Любарт-Спарт». За словами заступника голови правління ГО «ФХВО» Андрія Вершецького чемпіонат проводиться уже втретє. Аби визначити лідера, команди провели ігри за «коловою схемою»,  тобто зіграли по одній грі з командою-суперником. Зокрема, кожен період змагання тривав по 20 хвилин.  За першість змагалися хокеїсти різного віку – гравці від 15 до 51 року.

Вершецький розповів, що наймолодші учасники змагання -  з команди «Любарт-Спарт». Хлопцям нема ще 20, а вони уже здобули високих результатів у хокейному спорті, зокрема, вони  уже встигли зіграти у кількох міжнародних турнірах.

За грою хокеїстів ретельно спостерігав кандидат у депутати Волинської обласної ради від  Політичної партії «Удар» Олександр Лазорко, який прийшов на фінал разом з дружиною.

Після того, як серед команд було визначено переможця, Олександр Лазорко разом із  Головою виконкому, заступником голови ВОО ПП «УДАР Віталія Кличка» Ігорем Алексєєвим особисто вийшов на льодову арену, аби нагородити кращих.

За словами Олександра Лазорка, його тішить те, що чемпіонат області відбувається саме в Луцьку, та ще й на такому доволі високому рівні.

«Приємно, що в молоді є інтерес не лише до таких видів спорту, як волейбол, футбол та баскетбол, але й до хокею, який є менш популярним у нас на Волині. В залі «Снігової королеви» можна робити багато спортивних заходів, однак, не можна грати в залі, де сидить двісті чи триста вболівальників»,  - наголосив Олександ Лазорко.

 «Такі динамічні види спорту, як хокей треба безумовно розвивати в нас в Луцьку. Завдяки Савчуку Юрію (народний депутат, Голова ВОО ПП «УДАР Віталія Кличка», Голова правління громадської організації «Федерація хокею Волинської області», - прим.авт), хокей в нашому місті став популярним. Честь і хвала батькам, які допускають дітей до занять хокеєм, адже - це спорт справжнього мужчини. Як кажуть «із пісні слів не викинеш» – «Трус не играет в хокей». Тому, те що відбувається на цій площадці викликає такий же адреналін, як бокс на рингу», - додав кандидат в депутати від ПП «УДАР» до Волинської облради.

На завершення «Федерація хокею Волинської  області» вручила Олександру Лазорку подяку за підтримку розвитку хокею в області.