У цю ніч на Волині трапилось 4 автопожежі. Таку інформацію оприлюднив начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук, - інформує «Під прицілом».

За словами головного міліціянта області, правоохоронцями було зафіксовано 4 пожежі автомобілів – одна у місті Володимир-Волинський та 3 у Луцьку. Зокрема в обласному центрі в одну ніч спалахнуло сьогодні вночі дві автівки у різних районах міста - в районі Київського майдану та по вулиці Кравчука. Серед пошкоджених автомобілів – Шкода Фабія і Фольксваген-Гольф.

Наразі з’ясовано, що два випадки займання сталось через навмисний підпал, оскільки на місці пожежі знайдено ємкості, у яких швидше за все містився запал. Однак остаточне слово – за експертизою.

Олександр Терещук зауважив, що наразі вилучаються записи камер відеоспостереження, які розташовувались неподалеку від місць двох інцидентів. Окрім цього, він повідомив, що під час опитування вдалось встановити можливих свідків, які бачили підозрілого чоловіка поблизу автомобіля, який спалахнув на Київському майдані. 

На обидва підпали, начальник обласного управління МВС виїжджав особисто. 

Разом з тим, як стало відомо інтернет-виданню "Під прицілом" Олександр Терещук мешкає у тому ж дворі житлового комплексу "Колізей", де сьогодні трапилась пожежа. За словами очевидців, правоохоронці напрочуд оперативно прибули на виклик. Як з'ясувалось згодом, Шкода-Фабія спалахнула о 5.30 ранку. В результаті пожежі було пошкоджено і 2 автомобілі, розташовані поруч.