У березні на засідання виконкому винесуть питання про роботу комунальних підприємств міста. Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради,  - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

За словами Миколи Романюка, виникла велика проблема у роботі багатьох підприємств, тому що з певних причин вони не можуть нормально функціонувати.

Мер зазначив, що під час засідання виконкому, його члени заслухають звіти керівників підприємств. Ті підприємства, які виявляться нерентабельними для міста, будуть ліквідовані, а їх керівники – звільнені.

Микола Романюк зауважив, що більше не допустить ситуації, яка склалася із ЖЕКом №3. Колишній начальник цього підприємства ввів у штат нові посади – юриста, кадровика та помічника, на які влаштував своїх родичів. На оплату праці цим працівникам потрібно було по 10 тисяч гривень в місяць. Також екс-начальник списував в день по 2 пари рукавиць та по 2 віника.

«1 двірник змітав за день 2 віника та зношував 2 пари рукавиць? …З рукавиць все починалось. Ми всі живі люди і я це розумію,  і нам треба мати на кусок хліба. Але не треба забувати, що ми на службі у людей», - резюмував Микола Романюк.