Сьогодні у Луцьку та Турійському районі стартували проміжні вибори депутатів до Волинської обласної ради. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема за словами голови Волинської обласної виборчої комісії Миколи Євтушина усі ДВК в одномандатних виборчих округах №29 та №37 відкрились вчасно та без проблем.

За першу годину роботи ДВК не було помітно активної явки виборців, так наприклад як під час попередніх чергових виборів до ВРУ, чи президентських.

Нагадаємо, що проміжні вибори до Волинської обласної ради були призначені у зв’язку з тим, що двоє депутатів – Анатолій Вітів та Сергій Мартиняк пройшли до парламенту.

Таким чином їхні місця стали вакантними. Тож на місце Сергія Мартиняка, який балотувався по Турійському району бореться 4 кандидати: Анатолій Бубенщиков, Анатолій Маткобожик, Роман Микитюк та Валерій Мищук.

На місце Анатолія Вітіва по Луцькому округу бореться 7 кандидатів:Святослав Боруцький, Дмитро Глазунов, Геннадій Кожевніков, Віталій Криворучко, Олександр  Лазорко, Віктор Пащук та В’ячеслав Теліцин.