Лучанка, яку покусав пес подала на господаря собаки до суду, однак суд вперто не хоче бачити в справі адміністративне порушення. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема нещодавно на вулиці Орджонікідзе, 13в Луцьку собака напав на дівчину і вкусив її за руку. Це сталось близько 17.00 коли власник собаки на кличку «Бой» вийшов зі своїм улюбленцем на прогулянку.

Як з’ясувалось, чоловік тримав свою собаку без повідка та намордника, у зв'язку з чим, пес накинувся на дівчину, спричинивши їй тілесні ушкодження.

Тож чоловік  грубо порушив Правила утримання тварин в місті Луцьку, затверджені рішенням Луцької міської ради. В результаті мати потерпілої вирішила притягнути до адміністративної відповідальності власника собаки. Тому жінка подала заяву на господаря пса посилаючись на ч.2 ст.154 КУпАП (Порушення правил тримання собак і котів)

Однак Луцький міськрайонний суд вирішив закрити Провадження щодо власника собаки за відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Проте жінка не відступила від своєї мети і постраждала подала скаргу на постанову Луцького міськрайонного суду до Апеляційного суду. Однак там їй відповіли, що провадження у справі про адміністративне правопорушення закрито об’єктивно. Тож її скаргу залилишили без задоволення.