Сьогодні міський голова, Микола Романюк під час робочого візиту ознайомився з роботою ТОВ «ТД «Луцьккондитер». Про це інформує «Під прицілом».

Зокрема керівництво ТД «Луцьккондитер» офіційно запросило мера міста завітати на фабрику солодощів, аби він зміг ознайомитися з процесом виробництва солодощів та посмакувати новинками.

Міського голову  зустрів директор ТОВ «ТД «Луцьккондитер» Олександр Ляцевич, який провів його до бісквітного цеху. Там Микола Романюк разом зі всіма запрошеними міг першими продегустувати два нових бісквітних торти – «Чізкейк чері» та «Йогуртовий мікс смородина».

За словами директора ТОВ «ТД «Луцьккондитер» Олександра Ляцевича, фабрика виробляє власну продукцію у широкому асортименті – понад 250 найменувань солодких виробів. Також  на підприємстві виробляють понад 30 видів бісквітних тортів, 25 – помадних та 10 – шоколадних.

Окрім цього Олександр Ляцевич розповів, що наразі на підприємстві виробляється близько 400 кг солодкої продукції. Проте це не є загальна цифра по виробництву.

«Зараз виробництво зменшилося практично вдвічі у зв’язку з постом. Загалом «Луцьккондитер» виробляє близько 600-700 кг солодощів щоденно. Якщо є пікові сезони, то в день тонна бісквітних виробів виробляється і реалізовується в той же день, наприклад у свята, такі як Новий рік чи 8 березня», - повідомив директор підприємства.

За його словами, наразі на підприємстві працює близько 150 працівників.

Переважно реалізація продукції відбувається на Волині, але цукерки «Луцьккондитеру» розповсюджуються також і в інших областях, таких як Рівненська, Львівська та Житомирська.

Також стало відомо, що у планах підприємства є запустити новий проект по заморозці кондитерських виробів, аби мати можливість розповсюджувати солодощі по віддалених регіонах.

Наприкінці керівництво ТОВ «ТД «Луцьккондитер» подарувало міському голові торт, який Микола Романюк передав в територіальний центру соціального обслуговування міста Луцька.