У Нововолинську водій легкового авто здійснив наїзд на маму з дитиною та втік з місця пригоди. За попередньою інформацією, причиною наїзду на маму з дитиною стало сильне алкогольне сп’яніння водія автомобіля.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася ввечері 29 квітня на вулиці Миру у Нововолинську. Зі слів родичів потерпілих, легкове авто марки Ford Connect, не вписавшись у поворот, виїхало на тротуар і збило молоду маму та її однорічну дитину в колясці. Загальмувала машина в дерево за парканом приватного будинку. Мати, відкинута ударом,  у стані шоку встала і побігла діставати дитину, яка опинилися під бампером авто. Із салону вийшов чоловік. Оглянувши скоєне, він сів за кермо і прокричавши жінці, що, мовляв, візьме гроші і за все заплатить, зник із місця події. Власниця будинку, в паркан якого загальмувало авто, встигла записати номер і завдяки цьому працівники ДАІ швидко знайшли винуватця пригоди. Рідним повідомили, що водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілі мати та дитина знаходяться у лікарні. Зі слів рідних, стан їхнього здоров’я задовільний. По факту ДТП відкрита кримінальна справа. Незабаром відбудеться перше судове засідання. Про його результати читачі сайту Проновік.інфо будуть повідомлені уже невдовзі.