Від учора на митному пункті пропуску "Ягодин" спостергіається збільшення автомобільних черг через наплив місцевих "комерсантів". Про це інтернет-виданню "Під прицілом" повідомили очевидці.

Зокрема, в редакцію видання зателефонувала лучанка, яка поверталась з навчання у Польщі на великодні свята до батьків. Наталя повідомила, що на митному переході вишикувалась черга близько зі 150 машин. Вона зауважила, що у чергах можна помітити багато машин з сім'ями і дітьми. Однак найбільше помітно автомобілі так званих комерсантів, які їдуть до Польщі скуповуватись на свята з метою подальшого продажу.

"У вікні спрощеного митного огляду черги великі, а от на інших просто довжелезні. Люди їдуть машинами, битком набитими м'ясом та усілякими смакотами. Так і видно - усе аж з вікон стирчить", - сміється дівчина.

Так у черзі вона простояла при звичних 30-40 хвилинах понад 3,5 години. Разом з тим, попри те, що Наталя скористалась вікном спрощеного митного огляду, її оглядали досить пріскіпливо. Працівник\ця митниці повідомила, що таким чином вони посилили огляд аби попередити контрабанду, рівень якої на свята значно зростає.