Вчора ввечері у Луцьку не розминулися позашляховик та легковий автомобіль. Водій джипа втік з місця пригоди, а номери його автомобіля швидко змінили, - повідомляє «Під прицілом».

Відтак, близько 20.00 години на вул.Рівненській, неподалік села Струмівка при виїзді з Луцька, не розминулися позашляховик «Lexus» та легковий автомобіль «Citroen». Їдучи на великій швидкості, водій позашляховика з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з легковиком. В результаті удару «Citroen» злетів з дороги на узбіччя. Лівий бік зі сторони водія був дуже пошкоджений, тож чоловіка з важкими травмами одразу забрала "швидка".

Цікаво, що чоловік, який був за кермом джипу одразу після аварії почав телефонувати знайомим, а згодом і взагалі зник з місця ДТП. Натомість, винуватця аварії підмінив зовсім інший чоловік. На місце пригоди швидко приїхала дружина горе-водія, яка і з’ясовувала та роз'яснювала обставини ДТП представникам ДАІ. Однак, за словами свідка аварії, після зіткнення, з позашляховика зняли номерні знаки та замінили на інші. Тож, скоріше за все, винуватець ДТП намагався приховати свою причетність до дорожньо-транспортної пригоди та й взагалі свою особу. Найцікавіше те, що зникли як передні, так і задні номерні знаки. Поспішність чомусь не здивувала ДАІвців, та й над цим вони особливо не метушились. Натомість очевидці аварії розповідають, що авто було службове, тож і в машині перебував високопосадовець.

Один з очевидців ДТП розповів інтернет-виданню "Під прицілом", що на знаках світився номер 0130 і чоловік також підозрює що авто було службовим, однак чиїм - лишається загадкою. За його словами номерні знаки швиденько зняли. Так само швидко зник і водій «Lexus».

Таким чином, з огляду на зняті та приховані номерні знаки та схожість автомобілів містом поповзли чутки, що ДТП спричинив службовий автомобіль голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, за кермом якого сидів один з його водіїв. Мовляв "номери зняли поспішно, аби не світити кому належить це авто". Більше того очевидці запевняли, що на джипі "світились" номерні знаки, на яких пересувається Борис Клімчук.

Як відомо з останньої декларації про доходи Бориса Клімчука у його власності перебувають автомобілі марок Mitsubishi L200 2009 року випуску, ГАЗ-21 (Волга) 1961 року випуску та BMV X5 2011 року випуску. Разом з тим, на членів сім’ї записано ще й Volksvagen Tiguan 2012 року випуску. Що ж до службового - то губернатор з 2011 року, як свідчать публікації у ЗМІ, пересувається на автомобілі марки «Toyota».

У коментарі місцевим журналістам голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук спростував цю інформацію, порадивши "перехреститися та не займатися плітками".

Тож, залишається лише здогадуватись, хто цей чоловік, який так старанно намагався приховати свою особу та швидко замести сліди своєї причетності до аварії. Вочевидь, ще одна «важлива» персона...