На сьогоднішній прес-конференції колишній голова Волинської обласної організації «Фронт змін» Олександр Пиза розповів про причини свого виходу з партії, - повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, що ще  вчора в соціальній мережі Facebook Олександр Зиновійович оприлюднив свою заяву про вихід з політичної партії «Фронт змін».

Сьогодні ж екс-голова обласної організації розповів, що своє рішення він прийняв аж ніяк не під тиском. Мовляв, це був спокійний та виважений крок.

«В свій час ми створили гідний бойовий механізм політичної боротьби, але на сьогодні це вже вичерпаний проект», - сказав про свій вихід з партії Пиза.

Однак, як стало відомо, це не єдина причина виходу депутата Луцькради з політичної партії.

Відтак Пиза все ж озвучив справжню причину його виходу з «Фронту змін». Зокрема, наразі депутат планує працювати помічником волинського мажоритарника та народного депутата України Сергія Мартиняка.

Разом з тим, депутат зазначив, що поки його робота відбуватиметься все ж на громадських засадах.

Так колишній голова обласної організації «Фронт змін» розпочне опіку над 20 округом Волині.

Що до того, хто займе місце Олександра Пизи, то за його словами найкращим кандитом на посаду голови Волинської обласної організації «Фронт змін» стане ніхто інший, як депутат міської ради Олександр Плісецький.