Луцькі правоохоронці не поспішають розслідувати справу по факту скоєння ДТП на вулиці Чернишевсього, яке трапилось 27 травня. Про це інтернет-виданню «Під прицілом» повідомила потерпіла сторона.

Нагадаємо, що близько 19:00 рухаючись від вулиці Шевченка у напрямку вулиці Ковельська автомобіль марки «КІА» вилетів узбіччя та врізався у бетонний паркан. Транспортний засіб зупинився, ледь не знісши стіну приватного будинка. Під час ДТП авто збило жінку - власницю садиби, яка саме стояла на вулиці. На фото, зробленими очевидцями, видно, що транспортний засіб вдрузки розніс паркан, а передня частина самого автомобіля вщент понівечена.

З цього можна зробити висновки, що машина «летіла» на досить великій швидкості.

Потерпілу жінку, яку «підім’яло» авто, з тяжкими забоями ніг та численними гематомами госпіталізували. Наразі здоров’ю 55-річної власниці будинку нічого не загрожує.

Разом з тим, свідки ДТП розповідають, що ДАІшники та правоохоронці не надто поспішають розслідувати справу. За кермом перебувала жінка, яка одразу викликала на підмогу свого чоловіка. Він в свою чергу, як тільки прибув на місце ДТП, аби не привертати уваги  сторонніх, одразу відкрутив та зняв номерні знаки на автомобілі. Свідкам та потерпілим ДТП вдалось з’ясувати, що жінка, яка перебувала за кермом – одна з начальниць підрозділу МРЕВ.Тож це цілком пояснює поведінку її чоловіка та правоохоронців, яким не вигідно, аби справа по факту ДТП за її участю набувала широкого розголосу.

Зокрема днями, до потерпілих навідувався чоловік винуватиці аварії, який повідомив, що відремонтує паркан за власний кошт. Разом з тим, про компенсацію завданої шкоди здоров’ю 55-річній жінці він не мовив жодного слова і лишень зауважив, що має знайомих лікарів. Тож якщо жінка потребуватиме допомоги – просив звертатись до нього. Разом з тим досі правоохоронці, які мали б зайнятись розслідуванням причин аварії – жодного разу не навідались на місце ДТП та не поцікавились станом здоров’я жінки. 

Постраждалі побоюються, що справу «замнуть» і жінка, яка спричинила ДТП не понесе покарання за скоєне.