Днями Фонд державного майна у Волинській області оголосив конкурс на оренду трьох нежитлових приміщень. Про це йдеться на сайті регіонального фідділення ВДМУ, - повідомляє "Під прицілом".

Відтак, було оголошено конкурс на право укладення договору оренди державного майна. Тож, вони здаватимуть частину приміщення їдальні площею 110 кв м, яке вартує понад 166 тисяч гривень. Зокрема, це приміщення стоїть на балансі Східноєвропейського національного університету ім.Лесі Українки та знаходиться у Шацькому районі в с.Світязь.

Інше нежитлове приміщення, яке хочуть здати в оренду – частина центру обслуговування споживачів. Його площа становить 15,9 кв м. Приміщення знаходиться у м.Рожище та стоїть на балансі Волинської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта». Його ціна становить 26 893 гривні.  

Фонд державного майна також пропонує здати в оренду частину виробничої будівлі поштового зв’язку, яке знаходиться в смт. Іваничі. Приміщення числиться на балансі «Укрпошти» та коштує більше 68 тисяч гривень. Метою оренди є розміщення там стоматологічного кабінету.