Сьогодні відбулась презентація спільного соціального проекту Волинської ОДТРК і Благодійного Фонду Ігоря Палиці – «Новий Луцьк», -  повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Більшість телевізійних каналів транслюють іноземні бойовики та серіали. Творчість українських кіномитців сьогодні стала справжнім скарбом. Тож передумовою створення даного проекту став той факт, що деякі фільми українських кінематографістів не потрапляють в ефіри телеканалів. Тому ОДТРК закликає волинян дивитись українське кіно.

Мета проекту – популяризація українського мистецтва, мови і культури серед волинян та виховання молодого покоління на кращих зразках національного кінематографу. Фільми, що транслюються кожної неділі о 17:00 цілеспрямовані на загальну аудиторію.

Співорганізатором цього соціального проекту є Благодійний Фонд Ігоря Палиці – «Новий Луцьк». Фонд профінансував придбання прав на трансляцію кінострічок, та подарував ОДТРК дві комп’ютерні станції для монтажу відео у форматі Full HD і створення 3D графіки, загальною вартістю 100 тисяч гривень.

Але це ще не все. З нагоди свята «День журналіста» заступник генерального директора фонду «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, неочікувано для всіх, вручила працівникам ОДТРК сертифікат на відпочинок у Буковелі.