Офіційних мільйонерів у Запорізькій області цілих 42. Про це офіційно заявив на прес-конференції заступник начальника обласної податкової адміністрації Олександр Чемерісов. Саме 42 мешканця області задекларували дохід за минулий рік у розмірах перебільшуючи один мільйон гривень.
Як повідомляють наші колеги, у 2006 році офіційних товстосумів по області було вдвічі менше. Більшість з нових мільйонерів заробили свої гривні завдяки інвестиційному доходу, а саме – продаж корпоративних прав. За минулий рік були продані 40 тисяч акцій. Міський бюджет від цього отримав 20 мільйонів гривень.
А хто ж е найбагатшою людиною Запорізької області? За неперевіреною інформацією найбільші статки у співзасновника „Індустріалбанку” Ігоря Дворецького. Дехто навіть називає його господарем міста. Крім банківської сфери, Дворецький працює і в страховому бізнесі. Його компанія „Захід-Резерв” також володіє пакетом акцій комбінату „Запоріжсталь”. Якщо копати глибше, то з’явиться і футбольна команда, і будівельний бізнес, і видавництво, і мас-медіа, і ще багато чого.