У Луцьку на проспекті Відродження автомобіль марки «SEAT Altea» збив на пішохідному переході хлопчика. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, рухаючись у бік вулиці Рівненська, водій автомобіля «SEAT Altea» їдучи на великій швидкості не встиг загальмувати перед пішохідним переходом і здійснив наїзд на 10-ти річного хлопчика. Жінка яка йшла позаду повідомила, що водій на гальма в останню хвилину, однак все ж таки збив малого пішохода. Хлопчика відкинуло, однак той у стані шоку підхопився і прикульгуючи вхопив пакет, який випав з його рук, та перелякано почимчикував далі. Медики зафіксували у хлопчика рвану рану ноги.

Однак постраждалого зупинили очевидці, які викликали швидку допомогу. Тим часом, водій, пересвідчившись, що його авто не отримало ніяких пошкоджень вирішив їхати з місця аварії. Та втекти йому не дали очевидці, які перекрили дорогу машині. Йти на таран винуватець ДТП не наважився. Тож поки їхала машина ДАІ, очевидці живим ланцюгом оточили авто, не даючи йому покинути місце події. Тим часом чоловік одразу почав набирати комусь по телефону. Окрім цього він заявив людям, що він все одно «відмажеться», бо має хороші зв’язки  прокуратурі. Мовляв, йому все одно за ДТП нічого не буде.