Господарський суд Волинської області затвердив звіт ліквідатора Оксани Рудецької у справі про банкрутство ТзОВ «КД», - інформує «Під прицілом».

Нагадаємо, що постановою Господарського суду Волинської області від 19 червня 2013 року ТзОВ «КД» визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру.

Відтак, сьогодні судом було розглянуто звіт арбітражного керуючого Оксани Рудецької. Жінка в залі суду розповіла, що їй передали майно та документи боржника. Вона ж публічно оголосила, що ТзОВ «КД» - банкрут, опублікувавши інформацію про це у газеті «Голос України» та надіславши листи у відповідні установи.

Окрім того, усі рахунки боржника закрили та визнали, що майнові та грошові активи відсутні.

Як повідомила Оксана Рудецька, на зборах комітету кредиторів, які були проведені 15 серпня цього року, вимоги кредиторів визнали погашеними у зв’язку з відсутністю майнових активів у підприємства.

Нагадаємо також, що заяву про визнання ТзОВ «КД» банкрутом подало до суду ТзОВ «Континіум - Укр - Ресурс», висунувши кредиторські вимоги в розмірі 411 291.

Як вже зазначало інтернет-видання «Під прицілом», і кредитор, і боржник зареєстровані за однією адресою – місто Луцьк, вулиця Дубнівська,23. Тож, не важко здогадатися, що спільний власник обох підприємств, зробивши банкрутом свою ж фірму, успішно позбувся таким чином своїх же боргів.