Жителька міста Володимир-Волинський окрім того, що була наркоманкою, ще й розповсюджувала наркотичні та психотропні речовини. Повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Дівчина купляла наркотичні речовини та відкрила торгівлю ними прямо у себе вдома. Працівниками міліції було здійснено дві оперативні закупівлі. Під час першої жінка продала рідину об’ємом 2 мл., під жаргонною назвою «Вінт» (до її складу входять такі психотропні речовини, як амфетамін масою 0,0014 г та метамфетамін масою 0,0167 г) вартістю 150 грн. При другій закупці продавчиня вийшла до «покупця» на вулицю з візочком, у якому спала маленька дитина, та спокійно продала згорточок з фольги, у якому була частина таблетки (до її складу входить наркотичний засіб - бупренорфін, масою 0,0012 г) вартістю 250 грн. Для обох оперативних закупок використовувались мічені купюри, номер і серія яких збіглись із тими, які було знайдено у квартирі наркоманки. Окрім того, при обшуку також було виявлено скальпель, ампули з психотропними речовинами та пакунок з грошима.

Проти зловмисниці було відкрите кримінальне провадження за статтею незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Окрім цього вона вже має 6 судимостей за подібними статтями.

Володимир-Волинський міський суд Волинської області засудив злочинницю до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.