Небо показує, що 21 травня - день, який визначили для підписання Угоди про Євросоюз, буде сприятливим для України, однак під час здійснення цього процесу підписанти зроблять велику помилку. Такий прогноз на цю подію визначив луцький нумеролог Феофан Музика, якого ще називають волинським Нострадамусом, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

«Мені вчора зателефонували поважні люди і попросили порахувати важливий для України день - 21 травня, що я і зробив», - розказав нам Феофан Музика.

Волинський пророк уже досить відомий своїми передбаченнями які він робить навіть на кілька років уперед. Зокрема, про нинішні події в Україні Феофан Музика розповідав ще в 2008 році, коли, здавалося, до цього, здавалося, не було жодних передумов.

Разом з тим аналітик попереджає ще про окремі речі, які чекають на Україну та її народ найближчим часом.

Друге застереження стосується найближчих виборів Президента України. Феофан Музика повідомляє про масштабну фальсифікацію з боку однієї з політичних партій під час виборчої кампанії.

«Мені вдалося побачити велику фальсифікацію, яку готує ця партія на виборах. В чому вона буде полягати, я не бачу. Тільки бачу енергію великої фальсифікації. А тому тим партіям, які готують своїх кандидатів, варто звернути на це увагу», - застерігає провидець.

Третім одкровенням волинського аналітика стала така інформація:

«Якщо Україна не буде приймати рішення в ті дні, коли над нею Божа благодать, тоді ці рішення не будуть працювати на Україну. Або ж вони (ці рішення, - ред.) не будуть приносити позитивного результату», - стверджує нумеролог.

Як приклад, Феофан Музика наводить 23 число (23 лютого 2014 року, - ред.), коли, за його розрахунками не було Божого благословення, і про що він попереджав заздалегідь. Саме цього числа, нагадує провидець, було скасовано мовний закон Ківалова-Колісниченка, що викликало велике збурення. Зі слів аналітика, таку ж реакцію матимуть важливі для України рішення, які будуть прийняті у ці дні, - наголошує Феофан Музика.

Окрім того, провидець наполягає на тому, щоб віднині усі його повідомлення закінчувалися такими словами, які є головними тезами і запорукою благополуччя українського народу:

Українці - за чесну владу,

                 за справедливість в житті,

                 за радість дітей і щастя батьків.