Луцькі правоохоронці знову заходились розслідувати факти зловживання службовим становищем керівників Волинської обласної спілки споживчих товариств, зокрема, заступника голови правління ВОССТ Володмира Горгута. Про це інтернет-виданню «Під прицілом» повідомив керівник ГО «Бізнес Волині» Ігор Дильов. 

Як розповів Ігор Дильов, його сьогодні викликали до слідчого обласного управління МВС як свідка у справі щодо так званих благодійних внесків, які збиралися з підприємців Завокзального ринку керівництвом Волинської облспоживспілки на «реконструкцію» ринку. Нагадаємо, приблизно рік тому 200 підприємців міського ринку занесли спільну заяву в прокуратуру, де повідомли про те, що ці примусові побори керівництво облспоживпілки збирало з них примусово і люди не знають куди витрачаються ці гроші.  

«Слідство відновили, щоб дістатися до правди. Мене допитували як громадського діяча і свідка у справі цих «благодійних внесків». Зараз слідчі чекають висновків експертизи. Сподіваємося, що правда буде доведена і винних покарають», - розповів виконавчий директор ГО «Бізнес Волині». 

Також Ігор Дильов повідомив, що заступник голови правління ВОССТ Володимир Горгут продовжує тиснути на підприємців. Завтра в Господарському суді Волинської області слухатимуть чергову справу за позовом облспоживспілки проти одного з 15-ти підприємців, чиї контейнери Горгут намагається прибрати з території ринку «Завокзальний».